četvrtak, 21. siječnja 2016.

EKSTRAKT LIŠĆA BRESKVE USPORAVA RAST TUMORA

Dr Galina Krilova, lekar specijalista u penziji ‚‚čuvene moskovske Kremaljske bolnice i član konzilijuma koji je lečio Borisa Jeljcina, otkriva čudesna svojstva ruskog preparata Oleksin.
Lekovita svojstva breskvinog drveta odavno su poznata. U narodnoj medicini vodeni ekstrakt iz lišća breskve koristio se kod onkoloških oboljenja u poslednjim stadijumima tumora, kad operacija više nije bila moguća - kaže, na početku razgovora za Magično bilje dr Galina Krilova, lekar specijalista u penziji Kremaljske bolnice i član konzilijuma koji je lečio Borisa Jeljcina. U svojoj praksi koristila je preparat Oleksin, ruskog proizvođača Biomed iz Perma, koji sadrži kompleks flavonoida izdvojenih iz lišća breskve.
Istraživanja stručnjaka Onkološkog naučnog centra Ruske akademije medicinskih nauka iz Moskve, po rečima dr Krilove, pokazala su da je glavna osobina Oleksina - protivtumorno delovanje.
- Uz ovaj preparat, kod obolelih u poslednjem stadijumu tumora, povećao se apetit, produžio noćni san i uvećala fizička aktivnost - objašnjava doktorka i konstatuje: - Prilikom korišćenja preparata neposredno posle hemioterapije znatno se poboljšalo opšte stanje obolelih. Kod 12 bolesnika koji učestvuju u istraživanju i stalno koriste Oleksin - opšte stanje se ocenjuje kao zadovoljavajuće. Zbog potpune informacije, moram da naglasim da Oleksin zahteva dugotrajniju primenu, ne može se očekivati čudo posle samo nekoliko kapi. 
Izvor: magicnobilje