petak, 26. veljače 2016.

ČUDOTVORNA KOMBINACIJA MEDA I ORAHA: POČNITE SA PRIRODNIM LEKOM VEĆ SUTRA!

Ova kombinacija od meda i oraha našem organizmu osigurava sve potrebne vitamine, mineralne materije, belančevine, masti, ugljene hidrate i još mnogo toga.
Orasi u kombinaciji sa medom predstavljaju jako dobar prirodni lek koji može da zameni mnoge danas poznate farmaceutske proizvode. Ova kombinacija od meda i oraha našem organizmu osigurava sve potrebne vitamine, mineralne materije, belančevine, masti, ugljene hidrate i još mnogo toga.
Za šta je sve dobar prirodni lek od meda i oraha? Kao prvo, ova kombinacija je jako dobra za jačanje naše krvne slike. Ukoliko patite od anemije, svakako sebi pripremite prirodni lek od meda i oraha. Pripremite smesu od pola kilograma meda i pola kilograma mlevenih oraha i soka od jednog limuna. Sve zajedno dobro izmešajte, a dobijeni lek uzimajte 3 puta dnevno po jednu kašiku. Med sa orahom je dobar za oporavak iscrpljenih i anemičnih osoba.
U slučaju da patite od povišenog krvnog pritiska preporučuje se svakodnevno uzimanje 100 grama oraha i iste količine meda u periodu od 45 dana.
Med i orasi će vam pomoći i protiv glavobolje. Naime, med zajedno sa orasima predstavlja pravi prirodni lek protiv glavobolje. Ne samo da je ovaj prirodni lek jako ukusan, nego će on zaista pomoći u slučaju problema sa glavoboljom inesanicom.
Med i orasi leče i čir na želucu. U slučaju da imate problema sa čirom na želucu, potrebno je da pripremite orahovo mleko sa medom. Priprema je vrlo jednostavna: uzmite 20 grama mlevenih oraha i pomešajte ih sa vrelom vodom. To dobro promućkajte i procedite. U mleko treba da dodate 2 kašike meda, pa da dobijeni lek uzimate pola sata pre svakog jela, po dve do tri kašike.
Imate problema sa potencijom? Onda može da vam pomogne ovaj recept za pripremu prirodnog leka protiv impotencije: mleveni orah pomešajte sa medom u istoj proporciji. Uzimaju se dve kašike dva-tri puta dnevno, pola sata nakon jela. Da bi se postigli željeni efekti, kura treba da traje najmanje 20 do 30 dana.
Izvor:stil