nedjelja, 21. veljače 2016.

SEMENKE KAJSIJE LEK ZA RAK

Da li su semenke kajsije prirodan izvor supstance koja ubija ćelije raka bez uništavanja zdravlja i udarca po džepu pacijenata? Esencijalni sastojak zove se l e a t r i l ili vitamin B17.
Ako u ovom ima istine, zašto se za tu informaciju ne zna? Zašto su izjave ljudi koji su izlečeni ili koji su izlečili druge cenzurisane ili su oni čak i zatvarani. Možda ima nešto u njihovim tvrdnjama?
Imajte na umu da industrija koja se bavi rakom, prema realnim procenama, raspolaže godišnje sa preko 200 bilijuna dolara širom sveta. Postoji mnogo različito pozicionih udruženja u sklopu te industrije koji bi ostali bez posla kad bi presušili izvori novca zajedno sa objavom vesti da su se pojavili jeftiniji, mnogo manje štetni i mnogo efikasniji lekovi koji su uz to i lako dostupni.
Velike farmacije jednostavno bi nestale.
Semnke plodova zrelih kajsija ili marelica, sve što vam treba je 2-3 dana sušenja na Suncu, nakon toga ih tučete isto kao i bademe, u sredini semnke kajsije se nalazi ukusna mesnata jezgra nalik pravom bademu. Osušena mesnata jezgra kajsija, kao što smo rekli nalikuje na bademe. Jesti ih možete koliko hoćete, ukusne su i zdrave i možete ih čuvati kao i bademe celu godinu.
Izvor:kucnilekar